Offroad summer days na Ribniku ta vikend, preizkus motorjev za otroke!

30. 6. 2016
Deli

V soboto in nedeljo se bo na Ribniku – Hrvaška, kateri je od mejnega prehoda Metlika oddaljen le 5 kilometrov, odvijal svojevrsten dogodek. Za soboto je ekipa pripravila dirko v motocrossu za katero ne potrebujete nobenih licenc, v nedeljo pa bo na sporedu 4. dirka prvenstva enduro cross country.

Organizator DINO CAR je za vse ljubitelje offroad motorjev in štirikolesnikov pripravil progo, kakršne že nekaj časa nismo videli.

Jaka Seles in Boštjan Kremžar sta takole napovedala pestro dogajanje: 'Promotorji tega športa smo zelo zadovoljni, da vam lahko postrežemo s tako dobro pripravljeno progo. Vse skupaj je pripravljeno samo za Vas, da boste lahko uživali v tem moto vikendu. Tudi odlična priprava proge je eden od dejavnikov, s katerim ekipa SXCC postavlja mejnike višje in s tem pripomore, da takšni dogodki napredujejo, s tem pa tudi število simpatizerjev in tekmovalcev.'

Tudi tokrat bo poskrbljeno za najmlajše. Ekipa MY TEAM motocross bo tudi tokrat pripravila poligon za učenje in izposojo manjših motorjev.

Se vidimo to soboto in nedeljo na RIBNIKU !

PeK

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"