Piaggio Beverly 2017

25. 8. 2016
Deli
Piaggio Beverly 2017

Piaggio predstavlja za leto 2017 osveženi 'big wheeler' Beverly.

Prav nobena skrivnost ni, da Piaggio vse od prve predstavitve v letu 2001 veliko stavi na model Beverly. Skrivnost komercialnega uspeha tega priljubljenega modela se skriva tudi v dejstvu, da je ob številnih osvežitvah in dodelavah, ta skuter vedno v koraku s časom, še več, kar se tiče tehnologije in opreme celo določa smernice razvoja in standarda v tem razredu.

V letu 2017 bodo tako vse Beverly-je poganjali motorji, ki ustrezajo ekološki normi Euro4. Ne glede na izvedenko, ali je to s 300 ali pa 350-kubičnim motorjem, pa bo kupec dobil sodoben in v svojem razredu enega najbolj zmogljivih skuterjev.

Leto 2017 vsem Beverly-jem prinaša tudi serijski ABS in sistem proti zdrsu zadnjega kolesa ASR. Običajno 12-voltno vtičnico je zamenjal modernejši in za sodobne napravice uporabnejši USB vhod, standardno pa bo tudi daljinsko odklepanje sedeža s funkcijo, ki omogoča, da v nepregledni množici skuterjev, z utripanjem smerokazov najdete svojega.

Hkrati s prenovo so pripravili tudi nekaj novih barv, ki v bistvu ostajajo enake, novi in sodobnejši so predvsem odtenki. Bela, črna, modra ali siva barva je tako še bolj bleščeča.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel