Pomlajeni Piaggio Medley

Pomlajeni Piaggio Medley

Piaggio Medley je pred novo motoristično sezono zapeljal na pomlajevalno stezo.

Z ozirom na to, da je Piaggiov 'highwheeler' Medley v preteklosti že bil deležn tehničnih izboljšav, je zdaj prišel čas tudi za vizualno pomladitev. Tako bo v sezono 2020 zapeljal z nizom sprememb, po zaslugi katerih bo boljši na številnih področjih.

Za pogon bo skrbela zadnja generacija 125-kubičnega motorja iz serije I-get, kar pomeni, da bo ob tehnologiji Start & Stop poraba prijetno nizka, pospeševanja pa urna in dinamična. Popolnoma nova je tudi digitalna 'armaturka'.

S tem, ko so nekoliko preoblikovali rezervoar goriva in mu spremenili pozicijo, se je pod sedežem povečal prostor za prtljago. Ta bo odslej eden izmed navječjih v kategoriji 125-kubičnih 'highwheelerjev', saj bo s 36-litri prostornine v njem dovolj prostora za dve čeladi. Pod sedežem se nahaja tudi USB vtičnica, za več udobja na zadnjem delu sedeža, pa so spremenili pozicijo zložljivih stopalk za noge.

Za boljše vozne lastnosti bo poskrbela že omenjena prestavitev rezervoarja za gorivo, dodatno pa bo za več udobja in boljšo lego v zavojih po novem skrbela še širša pnevmatika.

Z maso 136 kilogramov in močjo 14,75 'konjev' pa bo Medley ponujal tudi eno izmed najboljših razmerij med maso in močjo v razredu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja