SKI&SEA na novi lokaciji

23. 10. 2007
Deli

Družba Ski&Sea letos praznuje deseto obletnico delovanja, ki sovpada z deseto obletnico sodelovanja s skupino Bombardier Recreational Prodoucts (BRP).

Pohvalijo se lahko s pridobitvijo naslova najboljšega prodajalca BRP na področju prodaje in dodatne opreme v svetovnem merilu. Kot potrditev dosedanjega dobrega dela in kot popotnico za še bolj uspešno delovanje v naslednjih letih, so jubilej in priznanje obeležili z odprtjem novega distribucijskega centra v Šempetru, ki na 2.600 kvadratnih metrih izpolnjuje več nalog hkrati.

V prvi vrsti je distribucijski center za program Sea-doo, Ski-doo, Lynx in Can-am, s stalno zalogo rezervnih delov ter vozil za države srednje in vzhodne Evrope. Poleg tega velik del objekta obsega tudi razstavni salon znamk Hummer, Cadillac in Corvette. Dodatno pa center ponuja še servis, pralnico in skladišče rezervnih delov za omenjene znamke.

Svoje avtomobilske aktivnosti so iz sedaj že uveljavljenega Hummerja razširili še na Cadillac in Corvette za katere bodo v novem centru poleg prodaje poskrbeli tudi za servis. Adrenalin, prestiž in drugačnost sedaj najdete pod eno streho, pa naj si gre za motorne sani, jest-skije, hitre čolne ali pa za ameriške avtomobile. Vse o razširjeni ponudbi najdete na njihovi spletni strani. (PK)

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"