SYM je predstavil novosti za sezono 2017

8. 11. 2016
Deli

Novosti prihajajoče sezone predstavlja tudi znamka SYM, ki jo pri nas zastopa podjetje Špan d.o.o. s sedežem na Brezovici pri Ljubljani, kjer si ponudbo lahko ogledate tudi v modernem salonu moto centra. Leto 2017 bo pri SYM-u v znamenju novega CruiSym 300, Jet 14, Joyride S, Mio in Crox.

CruiSYM 300

CruiSYM je prvi iz nove generacije skuterjev znamke SYM. Napoveduje novi oblikovalski jezik znamke in združuje športen izgled z bogato opremo za popolno udobje. Nova platforma je zasnovana za udobje v vožnji. LED dnevne luči so kombinirane z dvema projekcijskima žarometoma. Prednji smerniki so prvič vgrajeni v ogledala za boljšo varnost in vidljivost. Za potovalno udobje bo skrbela zložljiva ogledala, po višini nastavljivo vetrobransko steklo, vhod USB in 12V vtičnica ter velik predal pod sedežema.

Jet 14

Tudi novi Jet povzema značilne elemente nove generacije skuterjev SYM. Dvojni projekcijski žarometi so kombinirani z led dnevnimi lučmi, zadnje luči svetijo v 3D tehniki in so prav tako LED. Poudarek pri oblikovanju je bil ustvariti okreten skuter z dobro nosilnostjo. Zato ima 14 palčna kolesa, ravno platformo, nizko težo in velik predal pod sedežema. Jet bo na voljo z različnimi prostorninami motorja.

Joyride S 125/200

Jojride predstavlja srce znamke SYM. Navdušuje že od leta 1999. Tokratna nova generacija je pridobila homologacijo EURO4. Nadaljuje s tradicionalno zanesljivostjo in široko uporabnostjo. Nov je sprednji žaromet z dvojno projekcijsko optiko in LED dnevnimi lučmi. Ima več prostora za noge kot predhodnik.

Mio 115

Skuter Mio je nova generacija modela SYM Mio 100. Z novimi motorji in izboljšano standardno opremo (odslej vsebuje LCD zaslon s potovalnim računalnikom in LED luči) a hkrati nadaljuje svoj retro izgled.

Crox

Crox je edini predstavljeni skuter, ki ostaja nespremenjen. Svoj off-road izgled ga močno razlikuje od tekmecev. Navdušuje s 16 barvami osvetlitve zaslona merilnikov, velikimi zavornimi diski, led dnevnimi lučmi in terenskimi pnevmatikami na platiščih. Kot doslej je na voljo z motorji od 50 do 125 ccm.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja