SYM Maxsym TL - drugačen v razredu prestižnih skuterjev

SYM Maxsym TL - drugačen v razredu prestižnih skuterjev

Najprestižnejši SYM-ov skuter je končno zapeljal tudi na naše ceste. SYM Maxsym TL je skuter z lastno konstruktorsko identiteto, dvovaljnim motorjem in bogato opremo.

Maxsym TL 500 narekuje predvsem oblikovne smernice prihodnosti te znamke. Med dvovaljni motor in CVT-menjalnik so inženirji vstavili klasično avtomatsko mokro sklopko, za končni prenos moči do kolesa pa je zadolžena veriga. Motor ni del vzmetenja in je v okvir vpet povsem ločeno od zadnje nihajke, to pa je v svetu skuterjev zelo zanimiva konstrukcija, ki bi se morala izraziti v odličnih voznih lastnostih.

Dvovaljni motor bi moral poskrbeti za več kot dovolj živahnosti na vseh vrstah asfaltiranih cest, športna konstrukcija pa je nadgrajena še s sprednjimi vilicami USD in radialnim vpetjem sprednjih zavor. Razporeditev mase je idealna, torej v razmerju 50/50, celoten skuter pa je bil zasnovan v evropskem razvojnem centru, kar pomeni, da je slovenski trg maksi skuterjev bogatejši za še en odličen skuter, ki je z vidika ergonomije, voznih lastnosti in zmogljivosti pisan na kožo zahtevnega evropskega kupca.

Pri podjetju Motocenter Špan, ki je tudi uvoznik za motocikle in skuterje znamke SYM, je novi Maxsym TL že na zalogi.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"