United in dirt: himna vseh ki ljubijo pesek in motorje (video)

4. 1. 2021 | Jure Šujica
Deli
United in dirt: himna vseh ki ljubijo pesek in motorje (video) (foto: Gas Gas)
Gas Gas

Motociklisti iz sedmih držav so se združili in pomagali posneti atraktiven video za špansko znamko Gas Gas.

Španska znamka motociklov Gas Gas se že vse od svoje ustanovitve ukvarja s proizvodnjo motociklov, namenjenih terenski vožnji v vseh oblikah: motokrosu, enduru, trialu in tako dalje. Po tem ko je leta 2019 podjetje prišlo v last avstrijskega KTM-a in postalo del družine KTM-Husqvarna (pri čemer motocikli Gas Gas predstavljajo cenejšo alternativo zgornjima znamkama) se je začel njen bliskovit preporod. A bistvo znamke ostaja nespremenjeno.

Da bi na to opomnili tudi javnost in predvsem lastnike njihovih motociklov so tako nekaj dni pred novim leto, natančneje za božič predstavili atraktiven video, v katerem predstavljajo vse svoje aktualne motocikle in pa terene, na katerih jih lahko srečujemo. V njem so tako združili vse oblike terenskega motociklizma, stare in mlade, fante in dekleta, skratka vsakogar, ki tako kot pri Gas Gas goji ljubezen do prahu in brezpotij.

Prav povezanost s prahom – United in dirt – pa je nenazadnje tudi novi slogan znamke in hkrati naslov novega predstavitvenega videa, ki si ga lahko ogledate v zgornjem predvajalniku. Pri ustvarjanju tega Gas Gas-ovci niso varčevali, saj so različne ekipe posnele vragolije motociklistov v kar sedmih državah: v domači Španiji, Maroku, Nemčiji, Belgiji, Avstriji, na Madžarskem in celo v oddaljeni Savdski Arabiji, pesem, naslovljeno Burn the House Down Again in narejeno posebej za omenjeni video pa je napisala in zaigrala glasbena skupina Fuzigish  iz Južne Afrike.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"