V letu 2015 kar osem novih Benellijev??

16. 2. 2015
Deli
V letu 2015 kar osem novih Benellijev??

Benneli naj bi v letošnjem letu predstavil kar osem novih ali konkretno osveženih modelov.

Šopek prvih petih osvežitev oziroma novosti bo predstavil konec tega tedna na moto salonu v Indiji. Da so se odločili za premierno predstavitev izbrati Indijski trg ni naključje, saj je Benelli tam dobro sprejeta in uveljavljena znamka, predvsem po zaslugi skuterjev in motociklov z manjšimi motorji.

Ena od novosti bo model TNT 250, enovaljni naked, ki sicer ne bo zmogel konkurirati bolj plemeniti evropski in japonski konkurenci, bo pa cenovno zelo dostopen in baje kot celota zelo soliden in kakovosten motocikel. Benelli za spopad s prestižnješimi tekmeci pripravlja dvovaljni 300-kubični naked TNT 300, z njim pa bo zmogel voziti vzporedno s tekmeci, kot so Kawasaki Z250, KTM Duke 390 in podobni.

Pripravili so tudi osvežitvene tretmaje za modela TRE 1130K in TRE 1130 K Amazonas, v razredu srednje velikih nakedov se obeta osvežitev modela TNT 899, med velikimi brutalnimi nakedi pa se bo pojavil še osveženi TNT 1130. Za vse modele se poleg tehničnih izboljšav pripravljajo tudi nove barvne in grafične kombinacije.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"