Vabljeni na endurokros v Ajdovščini 15. maja

5. 5. 2010
Deli
Vabljeni na endurokros v Ajdovščini 15. maja

Bi dirkali prek avtomobilskih gum, zemlje, skal in hlodov?

Drugič v Sloveniji bo organizirana enduro cross dirka. Tekmovanje se bo odvijalo 15.maja 2010 v industrijski coni v Ajdovščini, kjer bo pripravljena proga v dolžini 1000m, katera bo vsebovala različne prepreke (gume, pesek, hlodi, …). Tekmovanja se bodo lahko udeležili vozniki enduro motociklov in motokros motociklov.

Enduro cross je postal izjemno zanimiv prav zaradi tega, ker se odvija na manjšem prostoru in je zelo atraktiven tako za tekmovalce kot za gledalce. Dirka enduro cross je tudi vpisana v koledar dirk za leto 2010 pri AMZS, s skupnim dogovorom z AMZS bo na tokratni dirki možen nastop licenciran in nelicenciranim voznikom. S to potezo so odprli vrata za vse amaterje, kateri se želijo preizkusiti tudi na tovrstnih tekmovanjih.

Dirka se bo odvijala ob diskoteki Vertigo, kjer bo tudi potakala razglasitev rezultatov in velika zabava za tekmovalce, sponzorje in ostale katere zanima tovrstni šport. Proga je že pripravljena, da bo možen ogled in trening pred samo preizkušnjo. Vabljeni!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja