Vstopnice za Ducati Week 2018 že na voljo

30. 3. 2018
Deli
Vstopnice za Ducati Week 2018 že na voljo

Jubilejni, deseti, festival Ducati Week se bo letos odvijal na dirkališču Marco Simoncelli Misano od 20. do 22. julija. Vstopnice za ta dogodek pa so že na voljo.

Dogodek namenjen vsem lastnikom in ljubiteljem motociklov znamke Ducati, vsako leto zbere večje število obiskovalcev, vsako leto pa je obaravan s posebno tematiko.

Letos bo tako del programa namenjen tudi praznovanju 25.tega rojstnega dne modela Monster, ki je odigral veliko vlogo tako pri obstoju znamke, kot tudi v svetu motociklov nasploh. Monstru bo tako namenjen poseben del prizorišča, na katerem bo mogoče videti praktično vse modele in tudi vpogled v zakulisje nastanka modela in njegove zgodbe.

Na uradni Ducatijevi spletni strani so tako na voljo povezave do prodajnih mest, kjer lahko kupite karte za obisk tega dogodka. Na voljo sta dva sklopa kart, tiste namenjene obiskovalcem in tiste namenjene voznikom Ducatijev, ki se bodo dogodka udeležili s svojim motociklom. Več o cenah in veljavnosti vstopnic pa boste izvedeli na Ducatijevi uradni spletni strani.

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja