Wrooom!!!

Ne gre za ponovoletne blodnje, tako so namreč pri Ducatiju poimenovali svoj spektakel na katerem so predstavili svoj novi motoGP dirkalnik in ekipo.

Spektakel z vožnjo po zaledeneli površini jezera Madona di Campiglio je navdušil vse prisotne in bil seveda prava paša za oči. Tokrat je dirkalna zver iz Ducatijeve delavnice še lepša in seveda zmogljivejša. Več informacij o tehničnih novostih novega Ducatija Desmosedici GP8, kot so ga poimenovali, bo moštvo javnosti posredovalo jutri na tiskovni konferenci.

Spektakla sta se seveda udeležila tudi oba letošnja dirkača in novinarjem predstavila svoje občutke in načrte pred začetkom letošnje sezone.

Marco Melandri, ljubljenec italijanske publike, ki se je letos pridružil ekipi je tako povedal: , , V rdeči se počutim odlično in sem počaščen, da smem postati del te odlične ekipe. O tem sem sanjal vse od dne, ko sem Ducatija prvič videl. Ob pomerjanju dirkaškega kombinezona so me prevzeli prav posebnio občutki, navdušuje pa me način dela prav vseh pri Ducatiju. kljub temu, da so v lanski sezoni dosegli največji izkupiček, njihov elan vodi ekipo k novim uspehom., ,

Svetovni prvak Casey Stoner je evforije nad Ducatijem že vajen a kljub temu o moštvu in svojih sodelavcih govori le s presežniki. Povedal je, da mu je kljub prvi obletnici poroke v teh dneh spektakel všeč, da se bo v prihodnjih dneh naužil snega, da po poškodbi rame na testiranjih v Jerezu dobro okreva in da se v novo sezono po lanskem naslovu podaja bolj sproščen.

Matjaž Tomažič

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol