Zavarovalna akcija pri Triglavu

27. 5. 2015
Deli

Pravijo, da smo si motoristi tako različni, kolikor je različnih tipov motorjev. Ne glede na to, kateri motor vozimo, pa je za brezskrbno vožnjo in odkrivanje sveta potrebno poskrbeti za ustrezno zavarovanje. Ker motoristi najbolje razumemo motoriste, lahko v Zavarovalnici Triglav zavarujete svoje motorno kolo po vaši meri, saj je ob sklenitvi zavarovanja motornega kolesa zavarovalna premija odvisna od moči motorja, razmerja med močjo motorja in njegovo maso, starosti zavarovanca in starosti motornega kolesa.

V Zavarovalnici Triglav ob sklenitvi zavarovanja motornega kolesa do 31. 8. 2015 v okviru akcije Sprosti čas prejmete kar tri ugodnosti (več na www.triglav.si):

• brezplačno zavarovanje prtljage,

• možnost ugodnejše sklenitve zavarovanja kolesarjev ter

• ugodnejšo sklenitev turističnega zavarovanja.

Brezplačno zavarovanje prtljage

Prtljaga je sestavni del potovanj, tako daljših potepanj kot tudi vsakodnevnih voženj. Če se med vožnjo prtljaga poškoduje, je priporočljivo, da jo imamo zavarovano. Ob sklenitvi zavarovanja motornega kolesa v času akcije Sprosti čas prejmete brezplačno kasko zavarovanje prtljage v vrednosti do 25 EUR in z zavarovalno vsoto 500 EUR. Kritje velja tudi za, na vozilo nameščeno, prenosno opremo za prevoz prtljage – prtljažniki, razni nosilci in potovalni kovčki ali torbe. Vaša prtljaga bo tako kasko zavarovana, četudi imate za motorno kolo sklenjeno le zavarovanje avtomobilske odgovornosti.

Popust pri sklenitvi zavarovanja kolesarjev

Ob sklenitvi zavarovanja motornega kolesa z vključenim brezplačnim zavarovanjem prtljage lahko ugodneje sklenete tudi akcijsko zavarovanje za kolesarje. To vključuje zavarovanje odgovornosti kolesarja in kolesarske asistence v Sloveniji, Italiji, Avstriji in na Hrvaškem, ki obsegajo skrb za kolo in skrb za zavarovanca. Zavarovanje velja za vso družino, pri sklenitvi zavarovanja pa vam ponujamo 25 EUR popusta.

Popust pri sklenitvi turističnega zavarovanja

Ob sklenitvi zavarovanja motornega kolesa z vključenim brezplačnim zavarovanjem prtljage lahko v času akcije izkoristite tudi možnost ugodnejše sklenitve letnega turističnega zavarovanja. Tudi za to zavarovanje vam ponujamo kupon v višini 25 EUR popusta, ki ga boste lahko unovčili pri sklenitvi družinskega ali posamičnega letnega turističnega zavarovanja, za katerikoli paket zavarovanj.

Vožnja z motorjem poleg posebnega načina potovanja predstavlja tudi občutek svobode in sprostitve. Poleg zavarovanja je potrebno poskrbeti za ustrezno zaščitno opremo, vidnost in pazljivo spremljanje dogajanja na cestah. V Zavarovalnici Triglav vam želimo srečno pot in veliko motorističnih užitkov.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja