Boopacks - nahrbtniki za električna kolesa Askoll

Električna kolesa postajajo čedalje bolj priljubljena, zato ni nenavadno, da zanje ponujajo vedno več modnih dodatkov. Podjetje Špan z Brezovice je povezalo mladi podjetnici Dominiko in Katarino Bučar, ki delujeta pod blagovno znamko BOO, z njihovo znamko električnih koles Askoll. Nastal je čudovit modni dodatek – nahrbtnik s prostorom za baterijo iz električnega kolesa, ki pa ga lahko mirno uporabite tudi na skuterju ali mopedu.

15. 5. 2019

Modernim kolesom pristaja seveda tudi moderen nahrbtnik. Askoll je italijanski proizvajalec električnih koles in motorjev, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Špan d.o.o. Z več kot 800 registriranimi patenti je Askoll eden izmed vodilnih na področju inovacij pri električnih kolesih ter skuterjih, hkrati pa velja za vodilnega italijanskega proizvajalca na tem področju. 

Askoll s svojo dizajnersko linijo električnih koles Eb1 in Eb2 meri na kupce, ki poleg na kakovost prisegajo na dizajn in slog. Prav zato nahrbtniki BOO izžarevajo moderni minimalizem in izstopajo s svojo unikatnostjo in drugačnostjo.

Ker so električna kolesa znamke Askoll že na prvi pogled z vidika oblikovanja nekaj posebnega, lahko mirno zapišemo, da so tudi kolesa lahko odličen modni dodatek.

Nahrbtnik BOO for Askoll je na voljo v dveh barvah – nočno črni in modno beli. Obema barvama sta skupna značilen logotip BOO ter seveda vrhunska kakovost izdelave. Nahrbtnik je razvit in v celoti izdelan v Sloveniji, s svojim videzom pa izžareva enostavnost, minimalističen in moderen slog, hkrati s predalom za baterijo pa tudi uporabnost.  

»Na sodelovanje z električnimi kolesi Askoll sva se z veseljem odzvali. Navdušila sta naju koncept in celostna podoba znamke Askoll. Električno kolo je popolno za najin način življenja. Je stilsko dovršeno, obenem pa je prijazno do okolja, za kar se zavzemava tudi z znamko BOO,« je začetek sodelovanja opisala Katarina Bučar iz Boopacks. Kupci koles Askoll bodo tako ob nakupu prejeli še originalni nahrbtnik BOO for Askoll. Za druge bo nakup nahrbtnika mogoč ekskluzivno prek kolesarskega centra Špan in njihove spletne trgovine.