Preizkusili smo: Moose Qualifier

Sam sem mnenja, da imamo ljudje v glavi preveč stereotipov. Ti se pokažejo tudi pri kupovanju mx opreme. Res je, da imajo trenutno svetovni vrh motokros opreme v rokah Fox, THOR, Shift, Alpinestar..., a to še ne pomeni, da ostale opreme niso dobre in ne bi bile vredne nakupa, daleč od tega. Moose je odličen primer da za 100 evrov dobiš vrhunsko motokros ali enduro opremo!

Preizkusili smo: Moose Qualifier (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
3. 8. 2016

Sam sem imel letos možnost preizkusiti Moosovo motokrosistično opremo. Priznati moram, da sem bil zelo pozitivno presenečen.

Ko sem si prvič oblekel Moosovo opremo, me je malo zmotilo, da so hlače in dres ohlapne, a že po nekaj krogih mi je to postalo všeč, saj sem se v opremi počutil udobneje.

Tako dres kot hlače so zelo tanke, kar je meni osebno všeč, saj to zagotavlja boljše zračenje. Všeč mi je tudi kvaliteta opreme. Kot vsak pravi motokrosist, sem na treningih tudi jaz kdaj padel, a se oprema nikjer ni strgala. Dres in hlače, sem dal po treningih nemalokrat v pranje. Proti pričakovanjem se oprema ni čisto nič obrabila, prav tako pa ni izgubila barve. Obilo težav sem imel z opremami drugih znamk, saj so se mi pri kolenih, kjer se noge drgnejo ob motocikel, strgale. Z Moosovo opremo teh težav nimam, a sem naredil že kar nekaj treningov.

Moose ima trenutno že kar bogato kolekcijo motokrosistične opreme, zato ni nobenih težav najti opremo, ki bi ustrezala vam in vašem motociklu. Še ena pozitivna lastnost te opreme je cena. Sam mislim, da so kar malo podcenjene, saj za ta denar dobite res vrhunsko opremo.

Moose opremo si lahko ogledate na www.mooseracing.com ali s klikom tule:

Trgovce z Moose opremo najdete na www.partseurope.eu oziroma če kliknete sem!

Uživajte v čudiviti vožnju Moosovega temovalca Teda Duvalla:

Jaka Završan

Foto: Arhiv AM