Thor predstavil opremo za motokros z letnico 2020

Sezona 2020 je v motokrosu že tu in tako kot proizvajalci motociklov že razrkivajo kaj bomo vozili kot modelno leto 2020 je enako tudi pri opremi za motorkros in enduro.

1. 8. 2019

Pri Thor MX so v novo sezono stopili v svežih barvah in z novimi izboljšanimi materiali in detajli, ki prinašajo nove stopnje v nivoju udobja med vožnjo. Kot ponavadi so motokrosistom ponudili tri linije oblačil kjer je največ inovacij in tehnologije zajetih v seriji Prime Pro. Nemenjena je najboljšim voznikom, ki najbolj cenijo nizko težo, saj so hlače in majica peresno lahki in nudita maksimalno udobje ter neomejeno gibanje na motociklih.

Temu sledi srednji cenovni razred Pulse, ki ponudi veliko vzdržljivost materialov, saj je namenjena mnogokratni uporabi v vseh pogojih. Ta oprema je zelo primerna tudi za vse enduro voznike prav zaradi udobja med celodnevno vožnjo in konstrukcijo, ki ji ne pride do živega vejevje in trnje. Na voljo je tudi v dveh barvnih kombinacijah za poletne temperature kjer je s perforirano tkanino poskrbljeno za dobro hlajenje med vožnjo.

Najcenejša a še vedno kakovostna oprema za motokros se imenuje Sector. Tu resda ne najdemo toliko tehnologij epri izdelavi in materialih a za svoj denar je to odlična kombinacija za vse, ki bi radi na svojem kros ali enduro motorju izgledali moderno a ne bi zapravili več kot 100 evrov za komplet.

Novo Thor opremo si lahko ogledate na www.thormx.com ali pri pooblaščenih trgovcih Parts Europe.