Kaj storiti, če se vam avtomobil pokvari na Bledu?

Neodvisne servisne delavnice so lahko ugodna alternativa pooblaščenim, sploh če so njihove storitve v skladu z garancijskimi zahtevami proizvajalcev avtomobilov in s tem tudi zagotovilo, da bodo opravljene v skladu z visokimi standardi. Med takšne spada mreža neodvisnih servisov proizvajalca olj in aditivov Liqui Moly.

Kaj storiti, če se vam avtomobil pokvari na Bledu? (foto: Matija Janežič) Matija Janežič
21. 11. 2018 | Promocijsko sporočilo

V mrežo Liqui Moly se uvršča tudi avtoservis NBA d.o.o., ki je na Boštjanovi ulici 30 v Lescah na Gorenjskem, le nekaj minut vožnje od našega alpskega bisera Bleda. Servis deluje od leta 1995, torej več kot dve desetletji, in si je med strankami, ki prihajajo iz tamkajšnjega okolja, pridobil veliko stalnih strank. V delavnici so trenutno zaposleni trije avtomehaniki, na vsake toliko pa zaposlijo tudi kakšnega vajenca. Na treh dvigalih servisirajo avtomobile vseh znamk, v njihovi oskrbi pa so predvsem starejši avtomobili, torej tisti, ki ne uživajo več garancije svojih proizvajalcev. Opravila, ki se jih lotijo v delavnici, obsegajo splošne servisne posege in popravila avtomobilov, poleg tega pa so med njimi še avtodiagnostika, popravila izpušnih sistemov in vulkanizerske storitve. Stranke sicer dobivajo predvsem prek osebnih priporočil, če potrebujete njihove storitve, pa se lahko tudi pripeljete k njim ali pokličete na telefonsko številko 041 718 981.


Avtoservis NBA d.o.o. pri svojem delu že zelo dolgo uporablja tudi izdelke znamke Liqui Moly, s katerimi ima zelo dobre izkušnje. Cenijo predvsem to, da Liqui Moly z dodatki in olji pokriva veliko področij servisne dejavnosti, všeč pa jim je tudi to, da jih ni mogoče dobiti prav povsod, saj s tem ohranjajo tudi visoko kakovostno raven, ki se vedno znova izkaže pri njihovi uporabi.