Adria Mobil še naprej med najboljšimi na svetu

15. 1. 2020 | Jure Šujica
Deli

Na salonu CMT je njihova Astella prejela kar dve nagradi.

V nemškem mestu Stuttgart so odprli mednarodni salon CMT, namenjen ljubiteljem kampiranja in preživljanja prostega časa v naravi. Gre pravzaprav za največji tovrstni dogodek na svetu, ki letos poteka med 11. in 19. januarjem, v svojih prostorih pa gosti bolj ali manj vsa najpomembnejša imena na tem področju. Med njimi je tudi Adria Mobil, ki letos ni le v vlogi razstavljavca, pač pa tudi nagrajenca.

Tako kot vsako leto so v sklopu salona tudi letos podelili priznanja EIA za najbolj inovativne izdelke med počitniškimi vozili, ki so jih predstavili v lanskem letu. Za nagrade se je v 16 kategorijah potegovalo 200 različnih izdelkov, žirijo pa so tokrat sestavljali uredniki 17 medijev, specializiranih za tovrstno področje iz skupno 15 držav.

Tudi letos je bila med nagrajenci novomeška Adria Mobil. Prejela je kar dve nagradi, med drugim tudi nagrado za najboljšo prikolico v letu 2019. Obe nagradi je Adria sicer prejela po zaslugi njihovega prestižnega modela Astella. V Novem mestu še kako zavedajo teže same nagrade. »Število konkurentov in uveljavljena mednarodna žirija dajeta priznanju še dodatno težo, prejeto priznanje pa utrjuje in krepi ugled ter prepoznavnost blagovne znamke Adria v mednarodnem prostoru,« so zapisali pri Adrii Mobil.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol