Novice Promocijsko sporočilo

Aliseo: Igraj za kristalno kolekcijo!

30. 12. 2011
Deli
Aliseo: Igraj za kristalno kolekcijo!

Le v kozarcu iz čistega in tankega stekla je mogoče doživeti žlahtnost in kakovost najboljših vin ... popolno občutenje arome in okusa, ko se sprosti bogata vinska vsebina in pride do izraza tudi barva te žlahtne pijače.

Za to pa je, poleg dotika roba kakovostnega kristalnega kozarca z ustnicami, pomembna še oblika kozarca in njegova velikost.

Pravo vino v pravi kozarec

  • Belo vino zahteva kozarec z višjo čašo, da vonjave opravijo daljšo pot in dlje časa ostanejo v njem, k čemur pripomore zožena odprtina. Pecelj je daljši, droben, da toplota dlani ne bi prehitro prehajala v vino.
  • Kozarec za rdeče vino je drugačne oblike kot za belo vino. Mehko zaobljene stene čaše brez robov ustrezajo žlahtno zrelim rdečim vinom.
  • Kozarec za peneče vino je visok, ozek , z dolgim pecljem in ima na dnu raskavo točko, ki poskrbi, da se mehurčki pospešeno sproščajo.
  • Kozarec za vodo je nizek, brez peclja, vendar pa z vsemi značilnostmi vinskega kozarca. Je prozoren, iz tankega stekla in eleganten.


Kolekcija Aliseo

In potem so kozarci Aliseo. Moderni, elegantni, popolnoma uravnoteženi kristalni kozarci s pridihom Italije, s katerimi so posebni trenutki še čarobnejši. To izredno čvrsto kolekcijo vitkih linij odlikuje vrhunska kakovost, saj so kozarci narejeni iz cenjenega 24 % svinčevega kristala.

Kolekcija Aliseo je ena izmed najkakovostnejših proizvodov italijanskega proizvajalca kristala, podjetja RCR, ki se ponaša z naslovom ene izmed najbolj uveljavljenih italijanskih blagovnih znamk na svetu. Kolekcija je popolna za vaš dom!

Igraj za kristalno kolekcijo!

Si želite priigrati dva seta vrhunskih kristalnih kozarcev Aliseo?

Odigrajte spletno igrico in z malo sreče in spretnosti bodo kristalni kozarci kmalu na vaši mizi.