Prijavite se na Avto magazin karting pokal!

18. 4. 2012
Deli
Si drznete poprijeti za volan in se pomeriti s tekmeci na karting stezi?

Si drznete poprijeti za volan in pomeriti s tekmeci na karting stezi? Premagajte izzivalce in si privozite bogate nagrade!

Vabimo vas na Avto magazinov karting pokal na indoor kartingu v BTC-ju, kjer se lahko pomerite s prijatelji in tekmeci na dirkalni stezi.

Od kdaj do kdaj?

Avto magazinov karting pokal se je začel 3. maja in bo potekal do 8. junija, ko bo tudi finale in bomo razglasili zmagovalce ter podelili nagrade.

Prijavite se lahko na naši spletni strani prek spodnjega obrazca ali po e-mailu info@indoor-karting.com, dirkate pa potem poljubno krat vse do 8. junija.

Vsak četrtek bomo objavili lestvico najhitrejših preteklega tedna. Kako smo prve kroge vozili člani uredništva Avto magazina, si lahko ogledate v videoposnetku, kako spretni so bili trije slovenski avto-moto šampioni, pa tukaj.

Zakaj sodelovati?

  1. Najhitrejše tekmovalce v posameznih kategorijah čakajo bogate nagrade (6x ročne športne ure), skupnega prvaka, ki si bo prislužil Avto magazinov zmagovalni venec, pa enomesečna uporaba osebnega avtomobila Volkswagen up!

  2. Najhitrejšega in najbolj bradatega tekmovalca čaka še posebna nagrada. V juliju se bosta vsak teden od ponedeljka do četrtka lahko do mile volje brezplačno navozila z dirkalniki.

  3. S prijavo v Avto magazinov karting pokal boste deležni tudi dodatnega popusta pri nakupu karte za indoor karting. Cena posamezne vožnje je 10 EUR.

Dovolj dokazovanja kdo je najhitrejši na cesti, pridite in dokažite, da ste hitri za volanom malega dirkalnika.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja