Audi je predstavil svoj prvi študijski avtomobil za animirani film

2. 11. 2018
Deli

Audi je pripravil električno študijo Audi RSQ e-tron, fikcijski zmogljivi superšportni kabriolet, ki ga seveda poganja elektrika in bo nastopil v animiranem filmu 'Spies in Disguise', ki ga bo septembra 2019 na velika platna pripeljal Twenty Century Fox.

Električni superšportnik, osebno vozilo glavnega junaka filma Lancea Sterlinga, ki mu je glas posodil Will Smith, je nastal v sodelovanju z oddelkom Audi Design in podjetjem Blue Sky Studios, v njem pa sta združeni avtomatizirana vožnja z umetno inteligenco ter transformacijska tehnologija.

S hologramskim merilnikom hitrosti, električnim pogonom in popolnoma avtomatizirano tehnologijo vožnje dvosedežnik predstavlja Audijev vizionarski oblikovni jezik. Ker je namenjen tajnemu agentu, so ga opremili tudi z vrsto dodatkov, ki jih glavni junak potrebuje pri svojem poslu.

Kot pravi Audijev podpredsednik za tržne komunikacije Giovanni Perosino: »Mednarodna vohunska zgodba s prihodnjimi tehnologijami, ki lahko rešijo svet, se odlično sklada z znamko Audi. Podobno kot velja za naše avtomobile, so ključni elementi zgodbe inovacije, zmogljivosti in zabava.«

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"