Avant2Go se je pripeljal v Mursko Soboto

10. 1. 2017
Deli

Car sharing storitev Avant2Go je svojo dejavnost razširila tudi izven Ljubljane, v Mursko Soboto, kjer poteka preko iste uporabniške aplikacije.

V Murski Soboti bodo uporabniki aplikacije lahko v začetku uporabljali Renault Zoe ter BMW i3 s podaljšanim dosegom in Nissan Leaf, ki so ju premierno vključili v ponudbo, do avtomobilov pa bodo lahko prišli na dveh lokacijah na Slovenski cesti v središču mesta. V prvi fazi bodo v ponudbo vključeni tri lokacije in še pet avtomobilov, v drugi fazi bodo ponudbo prilagodili navadam meščanov s povezavami frekventnih lokacij, kot so bolnišnica in nakupovalna središča, v tretji fazi pa bodo sistem povezali tudi z drugimi slovenskimi mesti.

Prebivalci Murske Sobote bodo kilometri in čas najema stali enako, kot v Ljubljani, za najem pa bodo plačali pol manj kot v Ljubljani. Vse formalnosti lahko sicer uredijo v Telekomovi trgovini na Slovenski cesti 45.

Avant2Go je razširil tudi svoje ljubljansko omrežje. Uporabniki lahko avtomobile zdaj prevzamejo ali oddajo tudi na Hacquetovi in Kotnikovi ulici v bližini železniške postaje, ob koseškem bajerju, na Bratovševi ploščadi, v Štepanjskem naselju in pri Polikliniki.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja