V nekaj minutah je dvakrat krepko padel na radar. Plačal bo več tisočakov ...

21. 2. 2024 | STA
Deli
V nekaj minutah je dvakrat krepko padel na radar. Plačal bo več tisočakov ... (foto: PU Celje)
PU Celje

Poleg 18 kazenskih točk bo tudi precej trpela denarnica. Ta voznik bo še močno premislil, preden bo naslednjič tako krepko pritisnil na plin.

Celjski policisti so v torek na avtocesti izvajali poostren nadzora cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju prekoračitve hitrosti. Zaznali so več prekoračitev hitrosti voznikov osebnih vozil. Posebej izstopajoč je bil slovenski državljan, ki je dvakrat zapored krepko prekoračil hitrost, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Facebook/Slovenska policija

Voznik je na odseku avtoceste, kjer je hitrost vožnje omejena na 100 kilometrov na uro, vozil s hitrostjo 191 kilometrov na uro. Kršitelju so izdali plačilni nalog, kjer so mu poleg globe v višini 1200 evrov, izrekli tudi devet kazenskih točk.

"Enkrat ni nobenkrat"

Isti voznik je nekaj kilometrov naprej od prve kršitve na odseku avtoceste, kjer je hitrost vožnje prav tako omejena na 100 kilometrov na uro, ponovno prekoračil hitrost, saj je vozil s hitrostjo 207 kilometrov na uro. Kršitelju so tudi v drugo izrekli 1200 evrov globe in devet kazenskih točk.

Preberite še:

Kako si z mopedom pridelati 2.200 evrov kazni? Ta voznik pozna odgovor

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol