Can-AM Adventure 2018: Druženje in zabava s štirikolesniki

12. 11. 2018
Deli

Tradicionalni jesenski Can-Am Adventure Slovenija bo potekal v soboto, 24. novembra, v MX parku v Šentvidu pri Stični! Uživali boste lahko v vožnji s svojim štirikolesnikom ali svojim vozilom SSV na atraktivni stezi, ki bo pripravljena za vse nivoje znanja.

Da se boste lahko vozili po novi, še bolj atraktivni progi, ki bo speljana tudi skozi
del gozda v motokros parku, se morate predhodno prijaviti. Prijava je obvezna in enostavna s klikom na tej povezavi. Vsakega udeleženca čaka odlično pripravljena steza, ki bo razdeljena na manj in na zelo zahteven del, tako da bo primerna za vse ravni znanja vožnje. Za najbolj ekstremne pa bosta letos na voljo kar dve oviri, napolnjeni z vodo in blatom. Lačni ne bomo, saj bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo, posladkali se bomo tudi s sveže pečenim kostanjem. Vsak udeleženec bo prejel darilo, spominsko majico Can-Am Adventure 2018.

Vabljeni, da se pridružite na tej zabavi s svojim štirikolesnikom (znamka Can-Am ni pogoj za sodelovanje). Testirali pa boste lahko tudi modele Can-Am z letnico 2019 in prvič v živo videli revolucionarni trikolesnik Can-Am Ryker.

Can-Am Ryker

Na stezi boste lahko vozili od 09.30 pa vse do zaključka ob 18.00 s podelitvijo nagrad. Vmes bo poskrbljeno za kosilo in zabavo.

PROGRAM:
·                 09.00: uradni začetek CAN-AM Adventure 2018, prijave sodelujočih in dobrodošlica sponzorja Ski&Sea.

·                 09.30: odprtje steze za vožnje na terenu (2 stopnji zahtevnosti: lažja in bolj zahtevna), vožnje potekajo do konca prireditve z dodatnimi pavzami.

·                 12.00: zabavno tekmovanje v ATV & SSV trialu, 1. del.

·                 13.00: kosilo.

·                 14.15: predstavitev revolucionarnega trikolesnika Can-AM Ryker.

·                 14.50: vožnje na motokros stezi z dodatnimi ovirami za ATV in SSV, vožnja po gozdu ob progi.

·                 16.00: finalno tekmovanje v zabavnem ATV & SSV trialu, podelitev pokalov in nagrad sponzorja Ski & Sea.

19.00: uradni zaključek prireditve.

Vse o Can-Am Adventure Slovenija 2018 in o rekreacijskih vozilih BRP si lahko preberete na www.ski-sea.com.

Kako zabavno je bilo lani, si lahko ogledate v tem videu:

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"