Novice Promocijsko sporočilo

Brezplačno na 'moški filmski večer' v Cineplexx

19. 7. 2013
Deli
Brezplačno na 'moški filmski večer' v Cineplexx

Poletje je posebno obdobje leta, ko vsi radi nekoliko popustimo pri vsakdanjem tempu, si dovolimo več zabave, smeha in norosti ter se občasno obnašamo kot, kar priznajmo si, otroci.

Prav nekaj takšnega se bo dogajalo na MEN'S NIGHT 25. julija 2013 v Cineplexx kinematografih v nakupovalno-zabaviščnih središčih Planet Tuš Celje, Maribor, Kranj, Koper in Novo mesto.

Od 20. ure naprej vam bodo tekle solze smeha, saj bo na ogled filmska uspešnica Odrasli 2 (Grown Ups 2), pred in po filmu pa boste uživali v dobri družbi in presenečenjih, ki jih bo tudi tokrat zagotovil Cineplexx. Vstopnice so že na voljo za samo 4,50 EUR, a je treba pohiteti, saj je število vstopnic omejeno.

Pridite vsi, ki nikoli ne želite zares odrasti, in doživite nov svet kina in zabave v 100% digitaliziranem kinu! Obiščite tudi spletno stran cineplexx.si in Facebook stran Cineplexx Slovenija.

Brezplačne vstopnice

Nekaj vstopnic Cineplexx podarja našim uporabnikom: 

V Mariboru si bo film ogledala Petra Erhatič, v Novem mestu pa Iztok Lopatič. Vsaj prejme dve vstopnici, ki ju lahko prevzameta na blagajni pred predstavo. Čestitamo in vama želimo prijeten večer v zabavni družbi.