Clio iz Slovenije v posebni seriji za Slovence

7. 12. 2017
Deli

Renault je ponovni začetek proizvodnje Clia v novomeškem Revozu obeležil s posebno omejeno serijo Clia I Feel Slovenia, ki ga bo namenil le slovenskim kupcem.

Renault Clio I Feel Slovenia bo opremljen z dodatki, ki smo jih vajeni iz avtomobilov višjih kategorij. To so led luči in parkirna tipala spredaj in zadaj, vzvratna kamera, serdinski naslon za roko, samodejna klimatska naprava, kartica za prostoročno odklepanje in zagon avtomobila, infozabavni sistem s 7-palčnim na dotik občutljivim zaslonom in navigacijo Navteq, tipalo za dež, led osvetlitev notranjosti, samozatemnitveno vzvratno ogledalo, zatemnjene šipe in še kaj. Pesterje tudi nabor karoserijskih barv, ki so vse kovinske, in oblazinjenja. Na voljo bo tudi pet motorjev, trije bencinski in dva dizelska.

Renault Clio  I Feel Slovenia je že mogoče kupiti. Ob upoštevanju popusta v višini 2.200 evrov se cene za Clia I Feel Slovenia začnejo pri 12.890 evrih za različico z osnovnim bencinskim motorjem 1,2 16V, oziroma pri 12.390 evrih ob menjavi staro za novo.

Renault sicer s tem spet začenja proizvodnjo Clia, ki jo je leta 2014 opustil na račun Twinga in Smarta Forfour, in je eden najbolj pogostih avtomobilov na naših cestah. Leta 2016 je bilo v Sloveniji registriranih 77.413 Cliov.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"