Dobra novica za ljubitelje Volkswagnovih Bullijev: festival bo!

Odštevanje se je začelo: VW Bus Festival 2023 v Hannovru se bo začel čez dobrih enajst mesecev, pričakujejo več kot 100.000 obiskovalcev.

17. 7. 2022

To bo največje tovrstno srečanje kjerkoli na svetu, saj od 23. do 25. junija 2023 organizatorji Volkswagen Gospodarska vozila pričakujejo več kot 100.000 obiskovalcev z vseh koncev sveta. Skupnost navdušencev nad  Volkswagnovimi Bulliji se bo tri dni skupaj zabavala, poslušala glasbo v živo, se pogovarjala in kampirala. To bo festival izraza pristopa do življenja, ki ga je lani preprečila epidemija. Že čez nekaj dni se začne predprodaja vstopnic za kampiranje in udeleženci bodo parcele lahko rezervirali od 15. avgusta 2022.

Tako kot na legendarnem 'Bulli festivalu' leta 2007 bo razstavno parkirišče postalo kamp za več kot 6.000 VW avtodomov in mikrobusov. Festival pred šestnajstimi leti še danes velja za največji dogodek VW Bus doslej in prihodnje leto znamka Volkswagen Gospodarska vozila nadaljuje s tradicijo. Enako dobrodošli so aktualni in zgodovinski VW avtodomi in modeli Microbus – od T1 in vseh njegovih naslednikov pa vse do novega Multivana s priključnim hibridnim pogonom in popolnoma novega ID- Buzza.

Vstopnice za VW Bus Festival 2023 je mogoče rezervirati samo na spletu na www.vw-bus-festival-2023.de. Cene vstopnic za kampiranje so že od 29 evrov – za cel vikend! To vključuje parcelo za vozilo VW in seveda prost dostop do festivalskega prostora z različnimi razstavami, tržnico delov in velikim odrom s pestrim spremljevalnim programom. Mogoče je rezervirati tudi parcelo na posebnem območju za družine, otroci do 6. leta imajo prost vstop, cena za otroke in mladostnike do 17 let pa je 15 evrov za vikend.