Ekscentrični Mini Cabrio

29. 12. 2015
Deli

Novi oblikovalski studio Art Studio Vilner - China se je s prvim izdelkom odzval na ekstravagantne želje mlade kitajske igralke Tyan Lynn.

V skladu z igralkinim motom "Uspeh je lahko brezmejen, tako kot vesolje" in njenim slogom oblačenja, s katerim izraža barvito osebnost, je nastal zelo živahen in nič kaj diskretni avtomobil, ki mu ne manjka ekstravagantnih dodatkov.

V potniški kabini je mogoče najti elementa iz čistega zlata, kakršni so ročno izdelane ikone na gumbih pod osrednjim merilnikom hitrosti in nekatera druga stikala. Deloma pozlačeni so tudi ročica menjalnika in varnostna loka za zadnjimi sedeži. Armaturna plošča je bila deležna posebne obdelave z lakom, po kateri ima "vesoljski videz", notranjost pa je urejena v razkošni kombinaciji vijoličaste in modre alkantare. Vijoličasta barva sicer predstavlja sladkosti življenja modra pa neizmernost človeškega duha. Tretja barva je bela, ki so jo uporabili na šivih in varnostnih pasovih, predstavlja pa povezavo z osnovno belo zunanjostjo avtomobila. Ta je sicer kombinirana z modrimi oblogami prednjih vdolbin za kolesa.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk