Novice Promocijsko sporočilo

ERGO skrbi za varnost svojih zavarovancev

13. 3. 2013
Deli
ERGO skrbi za varnost svojih zavarovancev

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja ERGO zavarovalnica, podružnica v Sloveniji zavarovancem podarja letno članarino AMZS v vrednosti 40 evrov.

S tem svojim zavarovancem omogoča brezskrbno vožnjo po Sloveniji, saj v primeru morebitne nesreče ali okvare AMZS zagotavlja neprekinjeno pomoč na cesti. Z AMZS-jevo letno članarino so zavarovanci zavarovalnice ERGO deležni brezplačne pomoči mehanika na lokaciji okvare, zagotovljen jim je prevoz pokvarjenega vozila ter prevoz v prometni nesreči poškodovanega vozila in reševanje.

Poleg tega pa imajo člani AMZS v primeru prometne nesreče ali kraje vozila tudi možnost pridobitve nadomestnega vozila. Na voljo so jim brezplačen postopek podaljšanja registracije vozila ali popust pri tehničnem pregledu, preventivni pregleda vozila, popusti pri tehničnih pregledih in storitvah v poslovnih enotah AMZS ter brezplačno tehnično in pravno svetovanje.

Akcija velja ob sklenitvi avtomobilskih paketov zavarovanj Standard ali Premium za najmanj eno leto, in sicer za zavarovanja, sklenjena do vključno 31. decembra 2013.