Ford Performance dan na Vranskem na sporedu že prihodnji vikend

7. 6. 2018 | Jure Šujica
Deli

Med ljubitelji hitrih, a še vedno kolikor toliko 'ljudskih' avtomobilov je Ford že dolga leta ena od bolj prepoznavnih in cenjenih znamk, saj ima ves čas v ponudbi vsaj kak bolj športno nastrojen avtomobil. Ponudba teh pa je zadnja leta še nekoliko večja, saj je Ford tudi evropskim kupcem pripeljal ameriško legendo, model Mustang, ki je ravno pred kratkim doživel manjšo prenovo.

Prav zato bo letošnji Ford Performance dan, ki bo potekal v nedeljo, 17. 6., na poligonu varne vožnje na Vranskem, še toliko bolj zanimiv. Pri slovenskem uvozniku so se namreč odločili, da bodo v primerjavi s prvo in drugo izvedbo tretjo nekoliko popestrili in obiskovalcem omogočili, da si še nekoliko pobliže ogledajo in preizkusijo trojico avtomobilov, ki bo postavljena na ogled: Ford Mustang V8, Ford Fiesta ST in Ford Focus RS.

Izbrane avtomobile bo tako mogoče zapeljati in se z njimi preizkusiti v različnih vajah, najbolj zagretim pa bo Luka Marko Grošelj pokazal, kako z Mustangom driftati skozi ovinke. Po zaslugi Kuge in Rangerja bodo na svoj račun prišli še ljubitelji vožnje po brezpotjih, celotno dogajanje bodo sicer s svojo udeležbo popestrili reli dirkača Tomaž Kaučič, Mitja Klemenčič in smučarski skakalec, v prostem času pa ljubitelj hitrih avtomobilov Jurij Tepeš. Če vas torej mika, da bi se omenjenega dogodka udeležili, se torej le prijavite s klikom na povezavo. Časa imate do 10. junija.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"