Ford razkril datum predstavitve novega Rangerja (video)

2. 11. 2021 | Jure Šujica
Deli
Ford razkril datum predstavitve novega Rangerja (video) (foto: Ford)
Ford

Ob tem so razkrili tudi to, kako so novinca razvijali v sodelovanju s potencialnimi kupci.

Ford Ranger velja za nbajbolje prodajan poltovornjak v Evropi, zato je prihod naslednje generacije vsekakor težko pričakovan. Še toliko bolj zato, ker bo izdelan v sodelovanju s Volkswagnom, osnovo pa si bo delil s prihodnjo generacijo modela Amarok. Zahtevna testiranja, o katerih smo poročali pred dnevi so zato pričakovana, sedaj pa so pri Fordu očitno povsem pripravljeni na njegovo predstavitev, saj so že razkrili datum razkritja.

Preberite še: Preverite, kakšen mučilni režim mora prestati novi Ford Ranger

Ford bo tako novi poltovornjak razkril konec tega meseca in sicer 24. novembra zjutraj. Morda gre razlog za to iskati tudi pri dejstvu, da so, kot poudarja glavni in odgovorni oblikovalec, Max Tran, glavni kupci Rangerjev obrtniki, ki se na teren podajajo v jutranjih urah.

Pri razvoju novega vozila so namreč opravili več kot 5.000 intervjujev z lastniki tovrstnih vozil, hkrati pa z več sto lastniki tudi sodelovali na terenu in v delavnicah. Na ta način so, kot dodajajo pri Fordu, najbolje spoznali zahteve in potrebe svojih kupcev ter kakšne so njihove zahteve, ko kupujejo novo vozilo.

„Kot oblikovalci in inženirji smo se s potencialnimi kupci srečali že precej zgodaj v razvoju vozila, z njimi preživeli precej več časa in tako dobili več poglobljenih informacij kot kadarkoli prej,“ je dejal Tran.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja