Garmin GPS naprave za golf

2. 6. 2012
Deli

Garmin je predstavili GPS naprave za golf, ki so že na voljo tudi v Sloveniji.

V obliki zapestne ure, modela Approach S1 in Approach S3, prikazujeta razdalje do zelenic (začetek, sredina in konec), dolžine udarcev in prehojeno pot. Na napravah Approach S1 in S3 so naloženi podatki o več kot 7400 golf igriščih v Evropi, med drugim tudi o 10 slovenskih igriščih.

Model Approach S3, poleg razdalj prikazuje tudi obliko vsake zelenice na igrišču in omogoča digitalni zapis rezultatov. Naprava z vgrajenim GPS sprejemnikom samodejno zazna, na katerem igrišču se nahajate. Najzahtevnejši igralci pa bodo gotovo posegli po modelu Approach G6, ki na zaslonu na dotik prikazuje zemljevid igrišča s podrobnostmi o zelenicah in bunkerjih, prikazuje razdalje do zelenic in ima vgrajen pripomoček za seštevno kartico. Zabeležene rezultate se nato lahko prenese na računalnik in jih iztiska. Na  zaslonu na dotik je mogoče  označiti točko, kamor igralec želi udariti žogico in naprava izračuna potrebno dolžino udarca. Za napravo Approach G6 so na voljo podatki za več kot 27000 igrišč po celem svetu, tako kot pri vseh ostalih tudi za 10 slovenskih.

Zaslona naprav Approach S3 in Approach G6 se odzivata tudi na orokavičene dotike, sicer pa so vse naprave vodoodporne in primerne za uporabo v vseh vremenskih razmerah. Za nemoteno in dolgo delovanje skrbijo vzdržljive polnilne Li-ionske baterije.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol