Gume najceneje na spletu

12. 3. 2007
Deli
Gume najceneje na spletu

Topolina smo veseli vsi vozniki. Preko spleta naročite občutno cenejše gume in brezplačno vam jih dostavijo kamor želite.

Spletna trgovina www.topolino.si je do svojih kupcev zelo prijazna, zato je naročilo preprosto in zanj ne potrebujete nikakršnega računalniškega predznanja. V iskalniku določite želene dimenzije pnevmatik - ki so navadno napisane na zunanjem robu pnevmatik - kliknete gumb »išči« in počakate na rezultate iskanja. Trgovina vam ponudi seznam celotne zaloge pnevmatik želenih dimenzij, razvrščenih glede na ceno ali na proizvajalca. Odločite se za svoj model, ga dodate v košarico, vnesete svoje podatke in zaključite nakup. V hipu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki ga lahko plačate prek klasične ali elektronske bančne poti. Naročene pnevmatike bodo še isti dan na stroške prodajalca odposlane na želen naslov.

Če vam nakupovanja prek spleta ni po godu pa kljub temu želite do novih gum čim bolj poceni, lahko naročilo oddate na telefonski številki 01/583 01 94 ali po faksu na številko 01/583 01 95.

Kaj, če je moje naročilo napačno?

Ko se zgodi, da ste naročili napačen model ali pa ste si o svojem nakupu premislili, lahko neuporabljene pnevmatike vrnete v 15 dneh od datuma nakupa. Topolino vam bo povrnil kupnino ali dostavil komplet drugih pnevmatik.

Spletna trgovina www.topolino.si poskrbi za novo, varno, udobno in poceni obutev vašega avtomobila. Pa srečno pot!

(oglasno sporočilo)

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"