Hyundaijev dan na Vranskem

Vas zanima, kako deluje najnovejša varnostna tehnologija v vozilih Hyundai? Vabimo vas, da delovanje sodobnih varnostnih sistemov preizkusite tudi v praksi. V AMZS Centru varne vožnje na Vranskem boste lahko preizkusili delovanje različnih sistemov, ki v vozilih Hyundai zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti potnikov in drugih udeležencev v prometu.

15. 5. 2019 | Promocijsko sporočilo

Na Hyundaijevem dnevu na Vranskem boste lahko v soboto, 25. maja, med 10. in 17. uro brezplačno preizkusili delovanje naprednih varnostnih sistemov, ki potnikom v vozilih Hyundai in drugim udeležencem v prometu zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti.

Različne Hyundaijeve varnostne sisteme boste preizkušali z vožnjo po poligonu AMZS Centra za varno vožnjo. Na voljo bo tudi izkušnja v simulatorju prevračanja; vozila pa boste lahko testirali tudi zunaj poligona in na terenski vožnji.

Hyundai bo posebej za to priložnost na ogled postavil vsa svoja vozila. Predstavili se bodo električna Kona in IONIQ (električni, priključni hibrid in hibrid) in najnovejši Hyundaijev terenec Santa Fe, čistokrvni športnik i30 Fastback N in nova športna serija vozil N Line.

Na Vranskem vas bo poleg testnih voženj čakal pester spremljevalni program. Da se boste preizkušanju avtomobilov lahko posvetili v miru, pa bodo izkušeni animatorji poskrbeli tudi za varstvo vaših otrok.

Prijavite se brezplačno.
Pridete 25. maja na Vransko? Brezplačno se prijavite na preizkus varnostnih sistemov vozil Hyundai na tej povezavi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri