Izzovi Filipa z izvirno idejo in odidi z njim na Red Bull Ring

7. 11. 2015
Deli

Filip Flisar je kot prvi slovenski športnik dobil povsem lastno pločevinko Red Bulla. Vsestranski športnik, eden najboljših smučarjev krosistov na svetu in navdušen BMX-ar ter človek z najbolj znamenitimi brki med športniki na zemeljski obli si jo vsekakor zasluži.

Pločevinka ni le ena, ampak so pivcem na voljo cele police pločevink Red Bulla s Filipovo podobo. Oblikoval jih je njegov dober prijatelj, umetnik nove generacije, deskar, bajker in navdušen grafitar Teo Ivanič. Tako so mu uspele, da je na policah trgovin nikakor ne morete zgrešiti.

Filip Flisar pa ne bi bil Filip Flisar, če lastne pločevinke ne bi proslavil z nečim posebnim. Vabi vas, da ga izzovete s kar najbolj noro idejo, kaj bi lahko počel na smučeh. Ko stuhtate najbolj noro nalogo, ki jo upate naložiti slavnemu brkotu, jo do 15. decembra obvezno opremljeno s fotografijo ali videom s tagom #IZZOVIFILIPA objavite na Twitterju ali pa na spletni strani http://www.redbull.si/izzovifilipa. Še v času trajanja izziva bo računalnik izžrebal sedem tedenskih nagrajencev, osmi teden pa bo Filip sam izbral najljubši predlog. Izziva se bo seveda lotil, avtorja pa bo za nagrado odpeljal na Red Bull Ring.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol