Kristijan ima precej noro idejo: rad bi driftal po steni smrti, za kar potrebuje sto tisoč dolarjev

5. 4. 2017 | Matevž Hribar
Deli
Kristijan ima precej noro idejo: rad bi driftal po steni smrti, za kar potrebuje sto tisoč dolarjev (foto: Youtube)
Youtube

Verjetno ena najbolj odbitih idej v zgodovini revije Avto magazin.

Kristjan Grüner, avtomobilski zanesenjak iz Kamne Gorice na Gorenjskem, ki je prvič driftal že pri enajstih letih, je na spletni strani Indiegogo predstavil precej nenavadno idejo: z avtomobilom bi rad driftal po steni smrti. Video, v katerem razloži svoj projekt in povabi k sodelovanju, je posnel kar med divjo vožnjo po makadamski cesti, v opisu pa je zapisal, da tega ni poizkusil še nihče, a da za izvedbo trika potrebuje približno 100.000 dolarjev.

Tistim, ki bodo prispevali sredstva za izvedbo projekta, ponuja napis imena ali podjetja na avtomobilu in celo na ogromni steni smrti, ki bo visoka med 12 in 15 metri, glasbenikom pa ponuja, da bo njihova glasba spremljava v objavljenem video posnetku. Obljublja tudi, da v primeru neuspešnega poizkusa vrne denar. Sicer pa bo najbolje, če si pogledate predstavitveni video z animacijo:

Kristijan, obljubljamo, da pridemo narediti reportažo, vse bralce spletne strani avto-magazin.si pa naprošamo, da novičko raznesejo čim dlje v svet. Držimo pesti!

Matevž Hribar
foto: Youtube

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja