Lov na Guinnessov rekord

17. 4. 2012
Deli

'Fešta Alfa Romeo' je tradicionalno mednarodno srečanje lastnikov in ljubiteljev vozil Alfa Romeo, ki v Gorjansko vsako leto privabi številne obiskovalce ter več kot 200 vozil iz Slovenije, Italije, Avstrije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine.

Letošnja prireditev bo prav posebna, saj bodo poskušali postaviti rekord v najdaljši karavani vozil Alfa Romeo in se vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov. Trenutni rekord šteje 312 vozil Alfa Romeo in je bil postavljen februarja 2010 v mestecu Epsom v Veliki Britaniji. Zato vabijo vse lastnike vozil Alfa Romeo, da se karavani pridružite s svojim vozilom in tako pripomorete k uresničitvi novega Guinnessovega rekorda.

7. tradicionalno mednarodno srečanje vozil Alfa Romeo bo 27. maja 2012 v Gorjanskem, z začetkom ob 9. uri. Kot zatrjujejo organizatorji, bo najbolj privlačni del prireditve turistična vožnja z vozili Alfa Romeo po Krasu. Letošnja trasa je dolga približno 50 km. Glavni postanek bo v Opatjem selu, kjer bodo udeležence karavane pozdravili Kraški muzikantje ter približno 150 Kraških konjenikov, del programa pa je tudi blagoslov vozil.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol