M za BMW

16. 5. 2014
Deli

Ne, ne mislimo (še) na M modele, tokrat mislimo na dodatno opremo iz serije M Preformance, ki je odslej lastnikom (in bodočim lastnikom) BMWjev na voljo tudi v slovenskih salonih te znamke.

Vsa dodatna oprema BMW M Performance je rezultat večletnih izkušenj znamke BMW na dirkaškem področju in so razvita v sodelovanju z BMW M GmbH. Vsi deli dodatne opreme BMW M Performance so na voljo posamično, kar kupcem omogoča, da se med vsemi ponujenimi opcijami sami odločijo, kateri  dodatki najbolje dopolnjujejo njihov osebni stil in si jih zato želijo dodati na svojega BMW.

Dosatki segajo pod najbolj preprostih, namenjenih le spremembi videza vozila (na primer M nalepke), do športnih podvozij, samozapornih športnih diferencialov in M Performance kita za povečanje moči motorja (do 35 kW moči in do 50 Nm navora) za modele 20d, 30d in 35i.

Dodatna oprema BMW M Performance je na voljo za: BMW serij 1, 2, 3, 4, 5 in 6 ter za BMW X5 in vse modele z oznako M. Seveda vgradnja te opreme ne vpliva na jamstva in garancije, na voljo pa je pri pooblaščenih trgovcih in servisnih partnerjih BMW po Sloveniji, kjer jo tudi vgradijo.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"