Mazda Museum lahko obiščete kar prek spleta

19. 3. 2013
Deli

Mazda je pred kratkim predstavila novost v sklopu hišnega muzeja Mazda Museum v Hirošimi, ki odslej omogoča virtualni obisk glavnih razstavnih prostorov s pomočjo spletne storitve Google Maps Street View*.

Najbolj enostavna pot do Mazda Museuma vodi prek Mazdine globalne spletne strani na naslovu www.mazda.com/mazdaspirit/museum/.

Vodič po muzeju omogoča obisk petih glavnih razstavnih prostorov, in sicer sprejemne dvorane, dvoran z zgodovinskimi modeli in konceptnimi vozili ter razstavnih prostorov s prikazom tehnologije in delovanja rotacijskega motorja - kar s klikom na ustrezno Google Street View povezavo. Pogled v notranjost muzeja omogoča doživetje navidezne resničnosti, hkrati pa navigacija omogoča premikanje v vse smeri in celo prebiranje sporočil na plakatih, obešenih v posameznih dvoranah.

Dvorana s predstavitvijo zgodovine vozil ponuja legendarne Mazdine modele, kot so Mazda Cosmo Sport (110S) iz šestdesetih, več primerkov Mazd RX-7 iz sedemdesetih in osemdesetih ter originalno Mazdo MX-5, ki je postala najbolje prodajan roadster na svetu. (neposredna povezava: http://goo.gl/maps/JtEC3)

*Google Maps Street View omogoča raziskovanje znamenitosti po svetu v 360-stopinjskem načinu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja