Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ kabriolet si je ogledal lepote Slovenije

20. 8. 2018 | Matija Janežič
Deli
Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ kabriolet si je ogledal lepote Slovenije

V okviru serije #MBvideocar, ki jo Mercedes pripravlja z različnimi ustvarjalci na področju videa, se je Mercedes-AMG S 63 4MATIC+ kabriolet popeljal na 'road trip' tudi po lepih krajih v Sloveniji.

Epizode serije #MBvideocar so do zdaj ustvarjalce popeljale po vsem svetu, kjer so, kot pravijo pri Daimlerju, posneli najlepše Mercedesove modele v najlepših okoljih. Tokrat je prišla na vrsto Slovenija, po kateri sta se v Mercedesu-AMG S 63 4MATIC+ kabrioletu popeljala in med potjo posnela lepe prizore nizozemski fotograf Ryan Koopmans in švedska spletna oblikovalka Alice Livijn Wexell. Kateri kraji so ju v Sloveniji najbolj pritegnili, si seveda lahko ogledate v videu.

Daimler v okviru projekta #MBvideocar videografe in filmske ustvarjalce poziva, naj po svojih zamislih in v svoji izvedbi posnamejo filme, v katerih njihovi avtomobili nastopajo v različnih lepih pokrajinah po vsem svetu. Ustvarjalec vedno določi scenerij, lokacijo in model avtomobila, kar privede do zelo različnih pogledov na njihove avtomobile in okolja. Če menite, da imate dobro zamisel, se lahko tudi sami prijavite na spletnem naslovu info@socialcar.de.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel