Novice Promocijsko sporočilo

Dinamičen mestni malček, ki samozavestno spreminja pravila igre

4. 1. 2021
Deli
Dinamičen mestni malček, ki samozavestno spreminja pravila igre (foto: Hyundai)
Hyundai

https://avto-magazin.metropolitan.si/kolesarstvo/Novi i20 v segmentu mestnih malčkov pravila igre spreminja z edinstvenimi dinamičnimi linijami. Ponaša se z napredno povezljivostjo in vodilnimi varnostnimi sistemi ter med drugim tudi z edinstveno 5-letno garancijo.

Obenem novi i20 predstavlja prvi Hyundaiev evropski model, ki ga zaznamuje nov oblikovni jezik. Ta je športen, eleganten in vpadljiv. S svojo dinamično silhueto in popolnoma prenovljeno notranjostjo zlahka ukrade pogled. Hyundaievi oblikovalci so z inovativnimi estetskimi in tehničnimi rešitvami ustvarili svež nov slog, ki pripomore k zračni in moderni atmosferi v kabini.

Vzorec na vratih, ki so ga navdihnile podobe iz narave, se elegantno zliva z armaturno ploščo in ustvarja harmonično celoto, ki jo dopolnjuje nežna, a prefinjena ambientna osvetlitev v modri barvi.

Vaš avto, vaše barve

Prikrojite si novega i20 po svojem okusu in njegove vpadljive linije obogatite z eno od 10 edinstvenih barv karoserije. Za tiste, ki želite še odtenek vrhunskega sloga več, je na voljo tudi streha v Phantom črni barvi, ki ustvari zares edinstveno podobo. Tako edinstveno, kot ste vi sami!

Poganja ga tudi hibridna tehnologija

Izbirate lahko med štirimi edinstvenimi pogonskimi možnostmi, ki poskrbijo za prijaznost do okolja in nizko porabo goriva: Vrh motorne palete zavzema 1,0-litrski bencinski motor T-GDi, ki je na voljo v močnejši in šibkejši različici moči. V slednji izvedbi je opcijsko na voljo v kombinaciji z blagim hibridnim sistemom, ki pa je pri močnejši različici serijski.

Hyundaieva 5-letna garancija brez omejitve kilometrov

Kot vsak Hyundai je tudi novi i20 izdelan v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. In ker vanje verjamejo, so jih pripravljeni podkrepiti s 5-letno garancijo brez omejitve kilometrov. Tako lahko uživate v stvareh, ki vas veselijo, ne da bi vas pri tem skrbelo za avtomobil. Privoščite si dodatno mero brezskrbnosti, ki jo omogoča ena od najboljših garancij v segmentu – in to serijsko!

Najbolj povezljiv v svojem razredu

Za še več visokotehnološkega pridiha v kabini skrbi 10,25-palčni digitalni zaslon merilnikov, ki ključne informacije o vožnji prinaša tja, kjer jih najlažje vidite. Prikaz lahko prilagajate svojemu okusu: izberite digitalni prikazovalnik hitrosti, spremljajte pretok energije (hibridne različice) ali prestavite na delovanje funkcij SmartSense.

Ko varnost dobi nov pomen

Cilj novih asistenčnih sistemov je več varnosti za vse: za vas, vaše sopotnike in druge udeležence v prometu – tudi pešce in kolesarje.

Povezan z vami

Uživajte v naprednih funkcijah povezljivosti, s katerimi novi i20 prinaša še več praktičnosti. Zdaj ste lahko med vožnjo povezani tudi brez kablov, vozilo pa lahko upravljate tudi glasovno.

*glasovno upravljanje ni na voljo v vseh jezikih

Dinamičen svetlobni podpis

Dinamična sprednja žarometa zaznamuje priostrena grafika LED-dnevnih luči, ki se optično ujema z grafiko zadnjih žarometov.

FOTOGRAFIJE HYUNDAI