Novice Promocijsko sporočilo

Na dnevu avtopralnice tudi vroče hostese Bikini car wash

29. 6. 2017
Deli
Na dnevu avtopralnice tudi vroče hostese Bikini car wash (foto: Mark Goldberg)
Mark Goldberg

Začetek poletja bodo v avtopralnici Špan počastili s posebnim dogodkom: Dan avtopralnice. Odmevala bo glasna glasba, za atrakcijo pa vam bodo pri predpranju pomagale vroče hostese Bikini car wash. Poskrbljeno bo tudi za vse dame.

Pranje za 5 EUR z darilom

V petek, 30.6., se bo odvijal Dan avtopralnice Špan. Prihod poletja in visokih temperatur bodo počastili s posebnim, ekskluzivnim programom. Od 11. do 17. ure pranje vašega jeklenega konjička potekalo po promocijski ceni 5 EUR. Vsaka stranka bo ob pranju dobila še brezplačno revijo (Playboy, Avtomagazin, Story,...).

Avtopralnica Špan

To pa ne bo običajno pranje. Za vroče vzdušje bodo namreč poskrbele profesionalne pralke Bikini car wash v atraktivnih kopalkah, ki vam bodo očistile prednje steklo.

Avtopralnica Špan

Tudi na dekleta niso pozabili, saj bo za njihovo prednje steklo poskrbel profesionalni go-go plesalec z izklesano postavo. Fotografiranje bo dovoljeno samo ob objavi na socialnih omrežjih z oznako #mojspan.

Avtopralnica Špan Washtec

Avtomatska avtopralnica Špan je prijazna do vaših vozil. Imajo namreč sodobno pralno stezo z laku prijaznimi gobami Washtec SofTecs Pur. Le te ne poškodujejo avtomobilskega laka in so pravzaprav mokre gobe, ki temeljito in mehko očistijo vaše vozilo. Za pranje platišč poskrbijo zmogljive šobe WheelJet, ki visokotlačno sperejo vaša platišča in odstranijo vso umazanijo.

Ker vsako vozilo ni enako, v avtomatski avtopralnici uporabljajo gibljive krtače MultiFlex. Le te natančno očistijo zadnji del vozila, kar je še posebej pomembno pri pranju kompaktnih vozil z ravnejšim zadnjim delom.

Gre za okolju prijazno avtopralnico, saj več kot 70% vode reciklirajo. Obenem so tudi okolju prijazno podjetje, kar dokazujejo z lastno sončno elektrarno. Vsa osvetljava v avtopralnici je v tehnologiji LED in s tem so zgled ostalim avtopralnicam.