Najmanjši Volkswagen Up! zdaj na voljo tudi v preobleki R-Line

4. 9. 2018 | Jure Šujica
Deli

Nov paket dodatkov bo zajemal nekatere spremembe zunanjosti, notranjost in motorna ponudba pa medtem ostajata enaki.

Volkswagnov Up! po mnenju nekaterih velja v izvedbi GTI za najboljšega v družini vozil GTI. Je namreč majhen, okreten in kljub majhnemu litrskemu trivaljniku s 115 'konji' (84 kilovati) moči ob nizki masi ponuja odlične vozne zmogljivosti. Le predstavljamo si torej lahko, kako bi bil malček videti v različici R in kakšen motor bi imel spravljen pod majhnim sprednjim motornim pokrovom.

Vsaj za zunanji videz nam zdaj približno postaja jasno, kakšen bi lahko bil. Volkswagen je namreč predstavil nov paket dodatkov z oznako R-Line. Ta bo sicer zajemal le zunanje dodatke, ne pa tudi sprememb v notranjosti ali celo vgradnje morebitnega večjega oziroma močnejšega motorja.

Paket dodatkov bo tako med drugim zajemal komplet novih odbijačev tako spredaj kot zadaj, dodane pa bodo tudi nove obrobe stranskih pragov. Sledili bodo še nekateri v črno obarvani dodatki, kot so pokrovi vzvratnih ogledal, streha in zatemnjena stekla, ki bodo tako prepuščala le še 35 odstotkov svetlobe. Na voljo bosta tudi dva kompleta 16- oziroma 17-palčnih platišč, bolje opremljene različice move Up! in high Up! pa bodo deležne še meglenk. Cene paketov se bodo začele pri 795 evrih.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja