Novice Promocijsko sporočilo

Najnovejši del neustavljive franšize Hitri in drzni, ki ga enostavno ne smete zamuditi

27. 3. 2015
Deli
Najnovejši del neustavljive franšize Hitri in drzni, ki ga enostavno ne smete zamuditi (foto: Cineplexx)
Cineplexx

Na Cineplexxova filmska platna prihaja film Hitri in drzni 7, morda zadnji del iz serije filmov uspešne in priljubljene oktanske franšize Hitri in drzni, ki ga boste lahko v soboto, 4. Aprila ob 20.00 uri v Cineplexxih po Sloveniji pozdravili s posebnim dogajanjem v okviru večera za moške Men's night, na katerega pa so seveda vabljene tudi dame.

Še posebej atraktivno bo v Kranju, kjer bo obiskovalce Men's nighta pred Planetom Tuš že od 14. ure dalje navduševal Gas Tuning Show z atraktivnimi avtomobili, go-go plesalkami in spremljevalnim programom katerega pika na i bo letalski akrobatski spektakel najboljšega slovenskega akrobatskega pilota Petra Podlunška. Letalski akrobatski spektakel, resnično vreden ogleda, si bodo obiskovalci lahko ogledali ob 18.00 uri pred Cineplexx Kranj.

Gume pa bodo cvilile tudi v Murski Soboti. Ob 18. uri si boste lahko namreč pred trgovskim centrom Maximus ogledali Gymkhana vožnjo z Nacetom Pintarič v glavni vlogi. Gre za izjemno precizno in atraktivno vožnjo avtomobila na majhnih asfaltnih površinah okrog različnih ovir, ki za vse obiskovalce dogodka Men's night predstavlja spektakel, ki ga enostavno ne gre zamuditi.

Manjkale ne bodo niti atraktivne nagrade

Da bo obisk dogodka Men's night še posebej mamljiv, pa bodo poskrbele številne nagrade. Na vseh lokacijah bodo obiskovalci dogodka prejeli brezplačno pijačo Red Bull in izvod revije Avto magazin ter sodelovali v nagradnih žrebanjih.

V vsakem Cineplexxu bo žreb določil srečneža, ki ga bo Collegium peljal na festival Collegium SpringBreak v Poreču s kar tremi nočmi nore zabave. Ljubitelji adrenalina in cviljenja gum pa se bodo razveselili žrebanja za nagrado Drift Taxi vožnjo z Luko Markom Grošljem v dirkalniku BMW M3.