Novice Promocijsko sporočilo

Nosilec za iPhone: Dension Car Dock

23. 11. 2011
Deli

Ste glasbeni navdušenec in v priljubljenih melodijah želite uživati vedno in kjerkoli? Vaš Apple iPhone ima dovolj pomnilniških kapacitet, da lahko s seboj nosite celotno glasbeno zbirko in so vaše najbolj najljubše pesmi pesmi le dotik stran – vsak hip lahko slišite, kar si zaželite.

Vendar vožnja z avtomobilom ni tako zabavna, saj vam vgrajeni originalni avtoradio ne omogoča priključitve iPhona. In le kdo si še želi s seboj nositi polne škatle CD-jev … Vsekakor je vožnja ob priljubljeni glasbi prijetnejša in čakanje v prometnih zamaških kar hitreje mine. Hkrati v avtu želite še prostoročno telefonirati in varno uporabljati navigacijo.

Univerzalni avtomobilski iPhone vmesnik
Kakovostno poslušanje celotne glasbene zbirke v avtu, prostoročno telefoniranje in eleganten nosilec za vaš iPhone, ki ga lahko tudi napolnite med vožnjo. Vse to vam ponuja Dension Car Dock nosilec za iPhone, ki ga lahko namestite v katerikoli znamko in model avtomobila. Privlačno oblikovani nosilec je zasnovan posebej za iPhone in vam skupaj s Car Dock aplikacijo omogoča največ, kar sploh lahko iPhone ponuja v avtu – vaša naprava dejansko postane središče za vso komunikacijo in zabavo. Nosile ustreza modelom iPhone 3G, 3GS, 4 in seveda najnovejšemu iPhone 4S.

Glasba vedno in povsod
Dension Car Dock nosilec vam poleg poslušanja  celotne glasbene zbirke omogoča tudi uživanje v številnih spletnih radijskih postajah in oddajah, podcastih … Ob tem vam ni treba skrbeti, da bi se vam izpraznila baterija, saj lahko vašo napravo z nosilcem tudi polnite. Hkrati preko vašega vgrajenega avdio-sistema v avtu razločno slišite navodila navigacije. Napajanje poteka z avtomobilskim vtikačem (12V) in tudi ob ugasnjenem avtomobilu vse funkcije delujejo nemoteno.

Varnejša vožnja je najpomembnejša
Varno prostoročno telefoniranje je ena izmed pomembnejših funkcij, ki jo ponuja Dension Car Dock nosilec. Sogovorniki vas bodo razumeli zaradi kakovostnega mikrofona, vgrajenega v nosilec, vi pa jih boste poslušali prek vgrajenega avdio-sistema v avtu. Z aplikacijo Car Doc Mode App, ki jo lahko na vaš iPhone brezplačno naložite z iTunes App Store, boste prav tako vozili precej bolj varno. Aplikacijo odlikuje pregledni grafični vmesnik, prilagojen posebej za uporabo v avtu. Zato vam zagotavlja preprosto, varno in hitro upravljanje s funkcijami naprave. Z dotikom na velike ikone na zaslonu lahko predvajate glasbo, iščete po telefonskem imeniku, opravljate klice in upravljate navigacijo, pregledujete zemljevide … Vse to brez težav v primerjavi s pogledom na majhne tipke običajnih naprav ali telefonov. Aplikacija ima na izbiro tudi različne barvne sheme, ki jih lahko uskladite z notranjostjo avtomobila.

Preprosta namestitev
Elegantno oblikovan Dension Car Dock nosilec lahko namestite na vetrobransko steklo ali armaturno ploščo. Povezava z vgrajenim avto-radiem je enostavna – preko AUX vhoda ali FM frekvence. Lahko nastavite poljuben kot naprave in vaš iPhone lahko postavite vodoravno ali pokončno – tako lahko dobro spremljate navigacijo, z enostavnim premikom pa je položaj naprave primernejši za iskanje po imeniku. Najboljše pri tem je, da iPhone na nosilec lahko preprosto vstavite in odstranite z eno roko.

Dension Car Dock nosilec za iPhone v Sloveniji zastopa EURORA d.o.o., več informacij na www.mp3avto.si.