Novice Promocijsko sporočilo

Novi Audi A3 Sportback – avto, kjer občutite razliko

30. 7. 2020
Deli

V hitro spreminjajočem se svetu potrebujete spremljevalca, ki bo kos vsem novim izzivom. Našli smo ga ...

Ste kdaj pomislili, koliko časa vsak dan preživite v avtomobilu? 

To je čas, ki je dragocen in je namenjen vam, zato je še kako pomembno, da se v avtomobilu počutite dobro. V novem jeklenem konjičku Audi A3 Sportback, ki ga odlikujejo napredne tehnologije in napredno oblikovanje, boste to razliko in napredek občutili vsak trenutek vožnje.

Atletski videz, vrhunska tehnika

Novi Audi A3 Sportback je še posebno lep v ekskluzivni atolsko modri kovinski barvi in z opcijskim paketom opreme 'edition one'. Ta se lepo poda k njegovi atletski zunanji podobi. A nova in dinamična ni le zunanjost. Odlična je tudi vozna dinamika.

Najbolj zahtevni se boste, zahvaljujoč opcijskemu štirikolesnemu pogonu quattro, opcijskemu progresivnemu krmiljenju in sistemu Audi drive select, lahko podali na skoraj vsako pot. Še več, poleg odličnega pogona, ki ne pozna ovir tudi v najbolj zahtevnih razmerah, ko sta pod kolesi led in sneg, lahko prilagajate značaj avtomobila. S sistemom Audi drive select lahko značaj novega Audija A3 Sportback prilagajate svojemu načinu vožnje. Izberete lahko udoben, dinamičen, avtomatski ali povsem individualen način vožnje. Želite varčevati z gorivom? Način efficiency vam pomaga do najnižje možne porabe goriva in velikega števila prevoženih kilometrov brez postanka na bencinskem servisu.

Oprijemljiva digitalizacija in udobje med vožnjo

Vse funkcije MMI-zaslona je na dotik mogoče preprosto upravljati tudi med vožnjo. Zahvaljujoč opcijski opremi, kot sta na primer virtualni prikazovalnik Audi plus in projicirni sistem, so dodatne informacije prikazane v neposrednem vidnem polju voznika. Za izjemno doživetje zvoka pa poskrbi opcijski zvočni sistem Bang & Olufsen Premium s 3D-zvokom. Vse to v prostornejši notranjosti prinaša novo uporabniško izkušnjo. Več prostora za glavo in komolce, tako spredaj kot zadaj, zagotavlja višjo raven udobja in funkcionalnosti. Z velikim prtljažnikom (380 l) ter opremo za lažje natovarjanje in raztovarjanje prtljage so pri Audiju poskrbeli, da je občutek prostornosti res izjemen in da je tudi na daljših izletih prostora vedno dovolj.

Audi znotraj svoji zavezanosti k ohranjanju okolja predstavlja tudi nove sedežne prevleke, ki so v 89 odstotkih narejene iz reciklirane plastike. Ko naslednjič vržete plastenko v koš za smeti, pomislite na to, da s tem naredite nekaj dobrega. Ena sedežna prevleka je narejena iz petinštiridesetih 1,5-litrskih plastenk iz polietilen tereftalata (PET).

Asistenčni sistemi in vrhunski žarometi prinašajo varnost in mirno vožnjo

Pri spremembi voznega pasu, pospeševanju in zaviranju se lahko zanesete na pomoč različnih opcijskih asistenčnih sistemov. Predvsem v gostem prometu ali na avtocestah lahko opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo pomaga, da avto nenehno ohranja svojo smer vožnje. S tem zagotavlja občutno višjo raven udobja med vožnjo na daljše razdalje ali v mestu. Opcijska asistenca za stranski promet pri vzvratnem speljevanju s parkirnega mesta z zvočnimi signali in zavornim sunkom opozori na preostale udeležence v prometu. Serijska LED-žarometa poskrbita za dobro vidljivost v vseh razmerah. Opcijska matrična LED-žarometa pa predstavljata naslednjo stopnjo ter zagotavljata svetlo in homogeno osvetlitev cestišča.

Bang & Olufsen Sound System

Opcijski zvočni sistem Bang & Olufsen Premium s 3D-zvokom poskrbi za popolno zvočno kuliso v avtomobilu.  Prostorski zvok se predvaja prek 15 visokozmogljivih zvočnikov, vključno z globokotonskim zvočnikom. Skupna moč 16-kanalnega ojačevalnika znaša 680 W. Z novim virtualnim 3D-zvočnim učinkom ustvarja intenzivno doživetje zvoka. Ekskluzivni pokrovi zvočnikov z aluminijastimi elementi pa zagotavljajo doživetje dovršenega oblikovanja.

Vas zanima več? Vse podrobnosti o novem Audiju A3 Sportback najdete na www.audi.si, pri Audiju pa so poskrbeli tudi za poseben paket ugodnosti za vse, ki bodo avto naročili do 30. 8. S tem lahko privarčujete kar 2.600 evrov!

Nizka poraba in prijaznost do okolja:

Skupna poraba goriva, kombinirana vožnja (NEVC):  5,1–3,5 l/100 km, skupne emisije CO2, kombinirana vožnja (NEVC): 116–92 g/km.