Odsevni brezrokavniki za varno pot otrok v šolo

Z začetkom septembra se začne novo šolsko leto, ko bomo morali biti vozniki spet bolj pozorni na najmlajše udeležence v prometu. Da bi bili na poti v šolo kar najbolj vidni in varni, bo Goodyear šolam, vrtcem, drugim ustanovam in posameznikom podaril otroške odsevne brezrokavnike, ki jih je mogoče enostavno naročiti prek spletnega obrazca.

Odsevni brezrokavniki za varno pot otrok v šolo (foto: Goodyear) Goodyear
23. 8. 2016

V okviru večletnega projekta 'Za varnost otrok' zato Goodyear vrtce, šole, druge ustanove in posameznike vabi, da na spletni strani http://zavarnostotrok.goodyear.eu/Podarimo-vam do 30. 9. 2016 izpolnijo prijavnico in brezplačno naročijo odsevne brezrokavnike za skupine mlajših šolarjev ali predšolskih otrok. Z odsevnimi brezrokavniki s prikupnim motivom bodo otroci bolj opazni, kar bo v prometnem vrvežu pripomoglo k večji varnosti, še posebej v krajših jesenskih in zimskih dneh.

Goodyear je v okviru projekta Za varnost otrok že v preteklih letih mnogim vrtcem in šolam podarili odsevne brezrokavnike, šolskim vozilom brezplačno zamenjal že kar nekaj pnevmatik in za otroke organizirali različna izobraževanja na temo varnosti v cestnem prometu. V 32 občinah so postavili prikazovalnike hitrosti in 26 osnovnim šolam finančno pomagali pri zagotavljanju prometne varnosti v njihovi okolici.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri