Oglejte si prenos predstavitve novega Bugattija (EB) 110

16. 8. 2019 | Jure Šujica
Deli
Oglejte si prenos predstavitve novega Bugattija (EB) 110 (foto: Bugatti)
Bugatti

Svečana predstavitev bo potekala v sklop avtomobilskega tedna v Montereyju.

Avtomobilska znamka Bugatti ima trenutno v ponudbi dva modela avtomobilov – sicer z enako platformo – kar je več, kot jih je imela omenjena avtomobilska znamka kadarkoli v zadnjih desetletjih. A časi se spreminjajo tudi pri Bugattiju, kjer potrjujejo govorice o tem, daj naj bi razmišljali še o tretjem modelu v ponudbi. Ta bo namreč luč sveta uzrl že danes v sklopu avtomobilskega tedna v Montereyju, natančneje v osrčju prestižnega letovišča The Quail.

»V čast mi bo sprejeti vse predstavnike medijev, ki bodo prisotni na dogodku. Hkrati bom za vsa vprašanja na voljo tudi vsem prisotnim,« je dejal Tim Bravo, vodja Bugattijevega oddelka za odnose z javnostmi in dodal, da »smo resnično navdušeni nad novo svetovno premiero, zaradi česar tudi objavljamo kratek video napovednik pred samim razkritjem.«

Samo razkritje bo sicer potekalo danes ob 11:20 po lokalnem času oziroma ob 20:20 po srednjeevropskem času. Sicer pa bo Bugatti natančno leto dni po predstavitvi modela Divo v Montereyju predstavil model Centodieci, kar prevedeno v slovenščino pomeni število 110 – to pa je tudi število let, ki jih prestižna francoska avtomobilska znamka praznuje v letošnjem letu. Sicer pa si sam prenos dogodka (ki se bo začel že nekaj ur pred samim razkritjem vozila) lahko ogledate tudi v spodnjem predvajalniku.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja