Novice Promocijsko sporočilo

Postanite ORTO TRIP svetovni popotnik

2. 4. 2010
Deli
Postanite ORTO TRIP svetovni popotnik

Zmagovalca se bosta prelevila v avanturistična reporterja in preizkuševalca popotniških dogodivščin.

Pot okoli sveta po šestih priljubljenih svetovnih destinacijah - Bangkok, Sydney, Auckland, San Francisco, Las Vegas in Los Angeles – je posebna nagrada, za katero se boste lahko potegovali v sklopu popotniške nagradne igre ORTO TRIP.

Za nekatere so potovanja način življenja, nedvomno pa ponujajo odlično priložnost za spoznavanje različnih svetovnih kultur, kultnih krajev in ne nazadnje privlačnih dam. Tako se je Si.mobil v sodelovanju s potovalno agencijo STA Ljubljana odločil mladim ponuditi drugačno nagradno igro in priložnost, da razprejo svoja popotniška krila in si ob tem pridobijo svetovljanske izkušnje.

Potovanje okoli sveta spada med tista nenadomestljiva doživetja, po katerem se bo zavistnežev kar trlo. Sodelovanje v nagradni igri vas bo tako naredilo še toliko bolj zanimive. Zmagovalca ORTO TRIP-a se bosta med raziskovanjem sveta prelevila v avanturistična reporterja in tako beležila svoje neponovljive popotniške izkušnje.

Pisana velemesta, očarljivi ljudje, raznolike kulture, neponovljiva doživetja in svetovne kulinarične posebnosti so le del vsega, kar ju čaka na njuni razburljivi poti. Za pokušino – imeli boste možnost jezditi slona, raftati na splavu iz bambuja, surfati v Sydneyju, bungee jumping v Aucklandu, Stars and Bars ture v Los Angelesu – končno pa boste doživeli tudi vse čare Las Vegasa

V nagradni igri ORTO TRIP lahko sodelujejo vsi polnoletni posamezniki, ki bodo do 21. junija 2010 opravili štiri zastavljene preizkušnje. Predstavljene bodo na spletni strani www.orto.si/trip, kjer bodo za sodelujoče lahko glasovali še obiskovalci. Ti bodo junija s svojimi glasovi v finale poslali 10 tekmovalcev, drugo polovico pa bo določila žirija.

Dvajset finalistov se bo 30. junija pomerilo na celodnevni preizkušnji iznajdljivosti, kjer bodo pokazali, ali so iz pravega testa, da se odpravijo na pot okoli sveta. Zmagovalca nagradne igre, ki bosta med vsemi finalisti najbolj prepričljiva, se bosta na ORTO TRIP podala 23. julija letos.

Posamezne etape nagradne igre so časovno omejene. Tekmovalci se lahko vključijo v nagradno igro kadarkoli do konca četrte etape, v kolikor oddajo tudi prispevke za predhodne stopnje. Tisti sodelujoči, ki boste svoje ustvarjalne rešitve v obliki prispevkov na spletu predstavili prej, boste imeli tudi možnost, da zberete večje število glasov svojih oboževalk in se tako približate osvojitvi glavne nagrade.

Vse informacije v zvezi z nagradno igro kot tudi spremljanje poteka nagradne igre najdete na www.orto.si/trip.