Predstavljamo: Merilna naprava Timemaster

30. 5. 2007
Deli
Predstavljamo: Merilna naprava Timemaster

Če rečemo, da ura ne laže, potem vemo, zakaj se ekipa Avto magazina z vsemi športnimi avtomobili odpravlja na dirkališče. Za točen čas posameznega kroga poskrbi profesionalna merilna naprava Timemaster.

Časomerilne naprave (lap-timerji) TIMEMASTER so sicer namenjene vsem avto-moto navdušencem, ki bi radi izpopolnili svoje dirkaško znanje in še izboljšali čase na dirkališčih, vendar smo se pri Avto magazinu zaradi natančnosti meritev, predvsem pa enostavnosti uporabe odločili, da dobi mesto med našimi številnimi hišnimi elektronskimi pripomočki.

Komplet merilne naprave vsebuje IR kodiran oddajnik z nastavljivo močjo oddajan­ja (domet do 30 metrov) in osrednjo enoto, ki je nameščena na ali v vozilu ter beleži in shranjuje rezultate krogov ali prehodov mimo IR oddajnika. Za natančnejše analizi­ranje in izboljševanje vožnje po odsekih ponuja možnost merjenja do štirih vmesnih časov.

V ponudbi podjetja K-BROS electronics sta dve izpeljanki: Serija Timemaster Z01 S.E. ima dvovrstični zaslon LCD in baterijsko napajanje, serija Timemaster Z2 pa grafični zaslon LCD s prikazom večjih številk za lažjo čitljivost med vožnjo. Z2 je dostopna v dveh izpeljankah: z notranjim (baterijskim) in zunanjim (7-15V) napajanjem, ki ima tudi osvetljen zaslon.

Za profesionalne merilne naprave se obrnite na naslov, ki je pripisan v spodnjem kvadratku, za izboljšanje svojega rekorda (ali rekorda steze) pa boste morali vseeno sami poskrbeti!

Lastnosti:

  • enostavna namestitev in uporaba
  • možnost merjenja do štirih vmesnih časov
  • shranjevanje do 2.500 rezultatov
  • prikaz velikih številk (TIMEMASTER Z2)
  • utripajoč opozorilnik za dosežen najboljši čas (BEST LAP)
  • možnost prenosa podatkov na računalnik PC
  • nadgradljiv firmware
tukaj

Aljoša Mrak, foto: Saša Kapetanovič

www.kbros-elect.com

e-mail: kbros@t-2.net, GSM: 031 386 430

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"