Prenovljeni Kangoo Express

4. 2. 2013
Deli

Pri Renaultu so predstavili prenovljeno 'gospodarsko' različico Kangooja, ki je dobil nove oblikovalske poteze in nove motorje.

Renaultov mali dostavnik, ki je uvrščen na vrh svojega segmenta v Evropi, z novim letom pridobiva sveže moči s prenovo, ki obsega vse različice: od Kangooja Express, Compact in Maxi do električnih izvedenk Kangoo Z.E. in Kangoo Maxi Z.E. Spremembe so opazne že na prvi pogled, saj prednji del povzema novo oblikovno istovetnost znamke Renault. Zunanji ogledali sta bolj skladni, spremenjene pa so tudi zadnje luči. Prenove je bila deležna tudi notranjost z drugačnim volanom in prenovljeno armaturno ploščo, ki pa je ohranila med uporabniki nadvse priljubljeno polico nad osrednjo konzolo.

S prenovo je danes Kangoo Express dobil še eno novo možnost, tri sedeže spredaj , ki bo na voljo ne glede na izbrano dolžino (razen Kangoo Z.E., Maxi Z.E. in Kangoo Maxi s 5 sedeži).

Motorizacija ostaja takšna, kot je bila doslej, tu pri Renaultu računajo predvsem na motorje Energy dCi 75 in dCi 90 ter TCe 115, ki so zaradi nizke porabe še posebej primerni za prenovljeni Kangoo Express.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol